Futbol ikusgarria

Atzo iluntzean LiverpoolArsenal futbol partida ikusi nuen: lehen zatiko lehen hamar minutuak eta bigarren zati osoa. Partida zoragarria izan zen: ikusgarria, bizkorra, garbia, aldakorra…

Nire ustez, Arsenal talde hobea izan zen, eta futbol biribilagoa egin zuen, baina Liverpoolek adore ikaragarria du, eta sekula ez zuen amore eman. Azkenean, gainera, berak irabazi: 4-2.

Ez dut uste oker nabilenik esaten badut gaur egun futbolik onena Ingalaterran egiten dela. Atzokoa, adibide bat gehiago izan zen.

Kategoria: Sailkatugabeak Etiketak , , . Gorde lotura.

2 erantzun Futbol ikusgarria-ri

1. egilea: piban

Arrazoi duzu Joxe, atzoko partida ikusgarria izan zen.

Ni etxera iritxi nintzenerako azkenengo 20 minutuak ikusteko aukera izan nuen.

Nire ustez ere Ingalaterran egiten den futbola ikusgarria da eta ez dut uste Espainiako liga munduko onena denik, bestela iaz zeinek irabazi zuen Txapeldunen liga? Espainiar estatuan beraiek duten futbol liga pentsatzen dute munduko onena dela, baina ez da horrela. Konparatu behar bada ingalaterrako futbol zelaietako giroa espainiakoenarekin, ingalaterrakoekin gelditzen naiz.

2. egilea: Josu O.

Hitz bitan izu-garria 😉

Zelako erritmoa!!

Lanean komentatu dugu eta emateek ere beste progamak utzi eta partidua pozik ikusi zuten.

Afizioa sortzen!!

Partidua amaitzerakoan Liverpoolera joan eta partida bat zuzenean ikusteko gogo izugarri bat sartu jatan.