Abadiño Sanblasetan

Goienkaria, 2010.02.05

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4


/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Zenbat ganadu, zenbat jaki eta jenero, zenbat
jende! Sansebastian egunean lan egin nuen, jai neukan arren, gaur Abadiñora
joateko asmoz. Eta eguraldi aparta egin du, eguzkitsua eta eguerdi aldean
epela. Bai giro zoragarria!

Beste behin ere harritu egin nau Durangaldean
lehen sektoreak oraindik duen indarra. Baziren eskualdez kanpotik etorritakoak,
debagoiendarren bat ere ikusi dut, baina ganaduzale eta ekoizle gehienak
ingurukoak ziren. Zorionez. Izan ere, etorkizuneko joera da bertako produktuak
kontsumitzea, ekoizle ezagunenak eta sasoian sasoikoak. Eta ez bakarrik
osasuntsuagoa delako. Jeneroa urrinetik ekartzeko kalte itzela egiten diogu
planetari, hori dirutan ordainduko bagenu ez genukeen zalantzarik izango.

Kategoria: Sailkatugabeak. Gorde lotura.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude