Kalitatezko lehengaiaz landutako jakiak egiten ditugu Gertun. Urte asko dihardugu lanean. Hasieran, bakailaoa izan da gurean produkturik preziatuena. Baita txipiroiak, tripakiak, kanutiloak, eta bizpahiru berezitasun.
Etxeko errezetan prestatuta, harrera bikaina izan dute itsaskiek, txahalkiak, urdekiak edota ortuko lehengaiekin osatutako jakiak.
Orduko berezitasunak mantentzen ditugu gaur egun, eskaintza zabalagoa badugu ere. Besteak beste, janari begetarianoa lantzen dugu. Esaterako, espinaka-lasagna, onddoez beteriko kalabazinak edota menestra. Denetarik aurki dezakezu gurean, hasierako hotz zein beroak, arrainak, haragiak, postreak. Eta guztia bertan prestatua.
*En Gertu, preparamos comidas elaboradas con materias primas de calidad. Llevamos muchos años trabajando. Al principio el producto más apreciado era el bacalao. También chipirones, callos, canutillos y otras variedades.*
*Seguimos manteniendo las características de entonces y además, hoy en día tenemos mayor variedad. Entre otros alimentos, preparamos platos vegetarianas. Por ejemplo, lasagna de espinacas, calabacines rellenos de hongos o menestra. Podrás encontrar de todo: entrantes fríos o calientes, pescados, carnes y postres. Todo preparado en casa.*