Kanabera-azukrearekin egindako gozogintza integrala / Repostería integral con azúcar de caña
- Opil gozoak. 4ko poltsa (250 g.)
Bollos dulces. Bolsa de 4 unidades (250 g.)
- Almendrazko gailetak. Bandeja (200 g.)
Galletas de almendra. Bandeja de 200 g. - Palmera integrala. 2ko packa (90 g.)
Palmera integral. Pack de 2 unidades ( 90 g.)
Azukrerik gabeko gozogintza (fruktosa – gari siropea) / Repostería sin azucar (fructosa – sirope de trigo)
- Hojaldreak. Bandeja (250 g.)
Hojaldres. Bandeja 250 g.
- Txokolatezko palmera txikiak. 9ko bandeja (110g.)
Palmeritas con chocolate. Bandeja 9 unidades (110 g.) - Mueslizko enpanadilla (80 g.)
Empanadilla de muesli (80 g.) - Zuntzezko gailetak. Bandeja (200 g.)
Galletas de fibra. Bandeja de 200 g. - Laranjazko gailetak. Bandeja (200 g.)
Galletas de naranja. Bandeja de 200 g. - Indarbar barrita energetikoak. 40 g.
*Barritas energéticas Indarbar. 40 g. (expositor de 25 unidades)*
Gozogintza biologikoa / Repostería biológica
- Sesamozko Bio Tortitak. 2ko packa (90 g.)
Tortitas Bio sésamo. Pack 2 unidades 90 g.
- Almendrazko Bio Tortitak. 2ko packa (90 g.)
Tortitas Bio almendra. Pack 2 unidades 90 g.
Beste berezitasun batzuk / Otras especialidades
San Blas opilak ere egiten ditugu urte guztian zehar; pieza bateko formatu handian (400 g.) edo 8 piezako formatu txikian (400 g.). Opilen garaian (urterrila, otsaila) opilak dietetikoki ere egiten ditugu, azukrerik gabe eta glutenik gabe.
*También elaboramos las tradicionales tortas de San Blas durante todo el año, en formato grande de una pieza (400 g.) y formato pequeño de 8 unidades (400 g.). En temporada -enero, febrero- estas tortas se elaboran también en dietético, tanto sin azúcar como sin gluten.*
Gabonetan pralinezko turroiak, mazapanak eta mantekatuak egiten ditugu, guztiak ere ekologikoki.
*Para fechas navideñas preparamos turrón de praliné, mazapán y mantecadas, todo ello en calidad ecológica.*