Produktuak • Productos

Kanabera-azukrearekin egindako gozogintza integrala / Repostería integral con azúcar de caña

  • Opil gozoak. 4ko poltsa (250 g.)
    Bollos dulces. Bolsa de 4 unidades (250 g.)
  • Almendrazko gailetak. Bandeja (200 g.)
    Galletas de almendra. Bandeja de 200 g.
  • Palmera integrala. 2ko packa (90 g.)
    Palmera integral. Pack de 2 unidades ( 90 g.)

Azukrerik gabeko gozogintza (fruktosa – gari siropea) / Repostería sin azucar (fructosa – sirope de trigo)

  • Hojaldreak. Bandeja (250 g.)
    Hojaldres. Bandeja 250 g.
  • Txokolatezko palmera txikiak. 9ko bandeja (110g.)
    Palmeritas con chocolate. Bandeja 9 unidades (110 g.)
  • Mueslizko enpanadilla (80 g.)
    Empanadilla de muesli (80 g.)
  • Zuntzezko gailetak. Bandeja (200 g.)
    Galletas de fibra. Bandeja de 200 g.
  • Laranjazko gailetak. Bandeja (200 g.)
    Galletas de naranja. Bandeja de 200 g.
  • Indarbar barrita energetikoak. 40 g.
    *Barritas energéticas Indarbar. 40 g. (expositor de 25 unidades)*

Gozogintza biologikoa / Repostería biológica

  • Sesamozko Bio Tortitak. 2ko packa (90 g.)
    Tortitas Bio sésamo. Pack 2 unidades 90 g.
  • Almendrazko Bio Tortitak. 2ko packa (90 g.)
    Tortitas Bio almendra. Pack 2 unidades 90 g.

Beste berezitasun batzuk / Otras especialidades

San Blas opilak ere egiten ditugu urte guztian zehar; pieza bateko formatu handian (400 g.) edo 8 piezako formatu txikian (400 g.). Opilen garaian (urterrila, otsaila) opilak dietetikoki ere egiten ditugu, azukrerik gabe eta glutenik gabe.

*También elaboramos las tradicionales tortas de San Blas durante todo el año, en formato grande de una pieza (400 g.) y formato pequeño de 8 unidades (400 g.). En temporada -enero, febrero- estas tortas se elaboran también en dietético, tanto sin azúcar como sin gluten.*

Gabonetan pralinezko turroiak, mazapanak eta mantekatuak egiten ditugu, guztiak ere ekologikoki.

*Para fechas navideñas preparamos turrón de praliné, mazapán y mantecadas, todo ello en calidad ecológica.*


Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude