Eskerrik asko gabon zaharreko berakatz zopa aurrera atera duzuen guztioi. Hasi sukaldariarekin ( Akelin ) eta beste danei, erosketak, sozidadekuak, ogixa, postria,…. danoi.
Oso ondo Oto. HurrengUan jakitzeko. Berakatz eta tartera gutxi erabiltzea erabakiten bada ezinbestekoa da tamañua kontuan hartzea “goserik” ez pasatzeko. Erreferentzia, beti, Eñauten burua da. Tarterak txikixauak badira kopurua dago haunditu beharra. Berakatz buruentzako, berriz, Askasibarren barrabilak erabili -bere despedidako fotoak ikusi. Apur bat inflauta dare baina….-
Oso ondo Oto. HurrengUan jakitzeko. Berakatz eta tartera gutxi erabiltzea erabakiten bada ezinbestekoa da tamañua kontuan hartzea “goserik” ez pasatzeko. Erreferentzia, beti, Eñauten burua da. Tarterak txikixauak badira kopurua dago haunditu beharra. Berakatz buruentzako, berriz, Askasibarren barrabilak erabili -bere despedidako fotoak ikusi. Apur bat inflauta dare baina….-
Ta argazkia koordinatu ebanari? Txarto hasi dok urtia Black Nutella…
Eskerrak baitxa kalendarixua egin zebanari be!!
Eta Blog hau bizirik mantentzen dabenari be bai!
Oso lan ona.
Berakatz zopian listia:
Berakatza. 8 buru
Ogixa. 7 ogi hiru tartera eitxeko (eskastxo geratu zan 32 pertsonandako) aparte egunekua, altubek ekarri zitxuan ez dakitx zenbat.
Hirugiarra. 2 bakoitzandako (adobaua erosi naban nik)
Arraultzak. 2 bakoitzandako
Txorixua. 1/2 bakoitzandako (pikatzeko)
Pimentoia. Pikantia eta dultzia.
Postria helaua eta bonboiak Gorkak ekarritxa kantidadia ez dakitx.
Umiendako makarroiak Ikerrek prestau zitxuan, nik solomua bi zati bakoitzandako (larregi, batekin nahikua makarroiak egon ezkero).
Limoiak 20 eta naranjak 2 kilo destorni eta ginkas-gintoniketarako. Ez dakitx zeozer sobraukozan……….
Bateronbatek zeozer gehitzeko baldinbadaka, bota hemen hurrenguan be akordatzeko.
Oso ondo Oto. HurrengUan jakitzeko. Berakatz eta tartera gutxi erabiltzea erabakiten bada ezinbestekoa da tamañua kontuan hartzea “goserik” ez pasatzeko. Erreferentzia, beti, Eñauten burua da. Tarterak txikixauak badira kopurua dago haunditu beharra. Berakatz buruentzako, berriz, Askasibarren barrabilak erabili -bere despedidako fotoak ikusi. Apur bat inflauta dare baina….-
Oso ondo Oto. HurrengUan jakitzeko. Berakatz eta tartera gutxi erabiltzea erabakiten bada ezinbestekoa da tamañua kontuan hartzea “goserik” ez pasatzeko. Erreferentzia, beti, Eñauten burua da. Tarterak txikixauak badira kopurua dago haunditu beharra. Berakatz buruentzako, berriz, Askasibarren barrabilak erabili -bere despedidako fotoak ikusi. Apur bat inflauta dare baina….-