Gixaua ein bihar dogu kuadrllen egunian

Ekainak 20xan kuadrllen eguna, gisau leihaketia dago, komeni da jentia etortzia, hamarrentzako preparau bihar dalako eta batez be preparau egin bihar dalako, gainera hamarrentzako preparau bihar dabenai ex dotza inportako hogeintzako preparatzia.
Parte hartu deigun!

9 iruzkin “Gixaua ein bihar dogu kuadrllen egunian” bidalketan

  1. arantzabalIban Arantzabal

    A!  Eta zelan gura kuadrillan dantzazaletasuna dagonez… ba zaletasunetik egittera be pasau leike gura dabenak. Eguen eta barikuan bai? poteorako juntatzen ez ganez… kar, kar, kar.

    Korro-dantzak ikasteko saioak asteon Espaloian

    Koadrilen
    Egunean, hilaren 20an, Herriko plazan Erdizka Lauetan taldearekin
    egingo diren dantzak ikasteko saio irekiak eskainiko ditu asteon Patxi
    Monterok.

    <!–//<![CDATA[
    var m3_u = (location.protocol=='https:'?'https://ads.publizitatea.net/www/delivery/ajs.php&#039;:'http://ads.publizitatea.net/www/delivery/ajs.php&#039;);
    var m3_r = Math.floor(Math.random()*99999999999);
    if (!document.MAX_used) document.MAX_used = ',';
    document.write ("”);
    //] ]>–>

    Espaloian egingo dituzte saio horiek eguaztenan, eguenean eta
    barikuan 19:00etatik 21:00etara. Doan izango dira eta herritar guztiei
    zabalik. Jauziak, Lantzeko zortzikoa, zirkulu zirkasiarra eta
    Chapelloise
    bikotekako korro-dantzak zein Europa erdialdetik datorren Scottish
    bikote dantzak erakutsiko ditu.

    Zapatuan plazan

    Dantzak horiek Herriko plazan dantzatzeko aukera egongo da zapatuan.
    Erdizka Lauetan taldeak girotuko du bazkalostea Koadrilen egunean.
    Interesa duenak hilaren 17an du lehenengo hitzordua.

    Erantzun
  2. gallas

    Onintza eta Haritz kuadrilen egunian PARTE HARTZEKO prest dagoz. Erosketak… egin behar badira esan. Hori bai, Gallasek ez dau ezer preparatzen lagunduko. Danon onerako.

    Erantzun
  3. Altube

    Neu be prestatzen laguntzeko prest baitxa jan edanerako be.

    Dantzia beste batzundako lagako juat.

    Zerrendia eitxen juateko:

    Gisatzeko okelia: zenbat?, zanahorixak, kipulia, tomatia (eitxeko edo eindakua), pipar gorrixak eta berdiak, patatak, txanpinoiak, urun pixkat, olixua, gatza…zer gehixau?

    Aparte, aurretik ensaladia edo pikatzeko zeozer jarriko neuke.

    Trastiak: butanua, sukaldeko tresnak…Peru hire kontu? bestela Elorrixokuek kit konpletua jaukek. Su bi bat baino hobe…

    Beno, ia danon artian konpletatzen dogun listia eta barikuan dana batu.

    Erantzun
  4. danielo

    neu be prest parte hartzeko. Marisolen errrezetia neria baino hobia izango dok. honek errrezetok familixakuen artian gordetzen dianez, ni akelinen laguntzailia.

    Erantzun
  5. arantzabalIban Arantzabal

    Okelia eroseteko posible litzake Internetez: Carne Vasca . Akaso izan leike errezeta bat hau… “Guisado de carne a la española“, baiña ni be gehixago fixatzen naiz etxeko errezetekin. Ni laguntzeko prest bai erosketak egitten bai patatak zuritzen zein botella ardauko kortxua zabaltzen. Mireia eta bixok fango ga bazkaltzera.

    Aurretik jateko be zeozer erosi biharko da… pentsauko dogu barikuan. Zapatu goizian bertan juan leike salto baten erosketak egittera.

    Erantzun
  6. Ana

    Nik ezingot zuekin parte hartu. Baina errezetiai gehitzeko, ardo zuri pixkat, eta innnobaziño totala Elgetako sukaldaritzan: piper beltza. Ez dot nahi Marisolen errezitia irauli nahi gero.
    Ondo pasau eguna danok!!!

    Erantzun
  7. Larraitz

    Kaixo denoi,

    Sarasua-Zeberio familia ere apuntatu laguntzeko zein bazkaltzeko.

    Helburua da txapelketan alkatearen koadrilaren aurretik gelditzea, ezta?

    Erantzun
  8. Altube

    Hori dok Oto. Arrazoi osua daukak! eta horretaz gain jateko modukua egotia…geuretako dok eta.

    Erosketak eitxeko nik gaur ezin. Bixar goizian zer ordutan zabaltzen da Eroskixa? 9:00tan? ala bada ni prest lehenengo orduan bertara juateko.

    Bestela herrixan bertan egingo jitxuau baina plastikozko kubiertuak eta egongo ditxuk? eta okelia? eta…?

    Erantzun

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude