Zorionak bikote !!!! Azkenian andrian kapritxua bete da eta nola bete. Edarto pasau giñun, nik neuk bai behintzat !!!!
Eguna goizeko hamaiketan hasi zan Elgetako tabernetan eta amaitu… Eibarko taberna batenbatetan. Bitartian udaletxian ezkondu; Kantabrian ( Arrate gaiñian ) jan, edan, dantzan, Mitsubixixa ikusi,……
Menua:
- Urdaiazpiko iberikoa
- Foie tostekin
- Itxaski zipristina
- Ongo sakutxoa
- Langostinoak plantxan
- Txangurroa labean erreta
- Mihiarrain deliziak “Kantabriaerara”
- Limoizko sorbetea kabara
- Solomilloa foie eta Oporto saltsarekin
- Hojaldrezko tarta bainilazko izozkiarekin eta txokolate beroarekin
- Kafea
Ardoak:
- Solaguen krianza ardo beltza
- Crresta Rosa ardo gorria
- Rueda ardo txuria
- Txakolina
- Anna de Codorniu Champagne
- Likorrak
Zorionak, Larraitz eta Etor!
Argazkietan igartzen da bai primeran pasau ziñuela eta ederto baten ospatu ziñuela. Gora zuek!!!