Oton despedidia Iruña izan zan. Behi zahar edo zezen ( segun zein zeuan aurrian ) moduan disfrazauta ibili zan Iruñako kaletatik zihar.
Eguna Elgetako plazan hasi giñun 11:00 inguruan eta lehen geldiunea Etxegarate gaiñian izan zan. Bertatik Iruñara zuzenean, poteotxo bat eta gosia ein eta gero Europa jatetxera bazkaltzera.
Bertan jandako menua hauxe izan zan:
Aperitivo, según el chef
Pasta fresca de hongo con calamar y carabinero asado
Patata al vapor, láminas de trufa, foie, plátano y vinagreta de Pedro Ximénez
Medio bogavante asado en su caparazón
Cochinillo confitado a 80º y su piel crujiente con ensalada de escarola y granada
Infusión de frutos rojos con yemas de queso fresco y helado de nuez
Torrija de brioche caramelizada con helado de lima- Erderaz dao,ze euskeraz ez zekixen…
VAYA PUTA DESPEDIDA!
VAYA PUTA KAKA KE NOS DISTE!
Oton izenian idaztiak ez daka ba merito haundirik!!!
eskerrak eurixai!!!! horretxel zalbau juan despedidioi!
bueno eta zezenak.