Oton despedidia


Oton despedidia Iruña izan zan. Behi zahar edo zezen ( segun zein zeuan aurrian ) moduan disfrazauta ibili zan Iruñako kaletatik zihar.

Eguna Elgetako plazan hasi giñun 11:00 inguruan eta lehen geldiunea Etxegarate gaiñian izan zan. Bertatik Iruñara zuzenean, poteotxo bat eta gosia ein eta gero Europa jatetxera bazkaltzera.

Bertan jandako menua hauxe izan zan:


  • Aperitivo, según el chef
    Pasta fresca de hongo con calamar y carabinero asado
    Patata al vapor, láminas de trufa, foie, plátano y vinagreta de Pedro Ximénez
    Medio bogavante asado en su caparazón
    Cochinillo confitado a 80º y su piel crujiente con ensalada de escarola y granada
    Infusión de frutos rojos con yemas de queso fresco y helado de nuez
    Torrija de brioche caramelizada con helado de lima
  • Erderaz dao,ze euskeraz ez zekixen…

P5310031
Bazkal ostetik aurrerakua……………… eurixa…….

3 iruzkin “Oton despedidia” bidalketan

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude