Zapatuan eguna lañotuta hasi zan Asentzion, baña petarduen ondoren esnatu giñan. Zarautzeko Otzarretara heldu orduko, hango burrukia txakolin bat eta pintxo bat hartzeko. Bazkaixan azido urikua altu zeukenak jodiduta eukiko zeben, mariskoz lepo ein giñan da. Betekada ostian, Gardokikin bailabliak, jana bajatzeko. Gure Elkoro txapeldun barrutara, Ubera flojito. Txikiteo klamorosuan ondoren, Oto eta Akeliñen bertsuek amenizau gintxuen bueltako biajia.
Menua:
- Abakando eta txangurro entsalada sagardozko ozpin-olio eta barazkiekin
- Otarraina plantxan bi saltsekin (Langostia)
- Bieira epelak barazki erdifrijitu eta erramu lurrinarekin
- Espinaka, porru eta ganba krepeak porrusalda-saltsarekin
- Limoizko sorbetea cavarekin
- Erreboiloa erreta panadera patatekin (Rodaballua okiñakin)
- Txahal-azpizun giharra gure baratzeko piperrekin (Solomillua)
- Etxeko pasteltxo aukera
Ardauak:
- Baltza,Viña Pomal 2000ko Erreserba
- Gorrixa, Gran Feudo Chivite
- Albariñua, Lagar de Cervera
- Txakoliña, Txomin Etxaniz
- Cava, Juve&camps familixako erreserbia
- Belar orujua be earraaa!!
Zorionak Ainara ta Eñaut!!
Igandian Maitek lagatako argazkixak sartu giñun, beraz, argazkixak klikatzean, oin argazki gehixau dagoz.
Baltxon ta Bola ondo segi oporretan.
POR ZIERTO, ONCE-KO KUPOI EZAN TOKAKO EZTA??